IETS OVER MIJZELF

Ik ben Nanette Coene en Nanetural Healing is mijn bedrijfsnaam.

Per toeval ben ik met Energietherapie in aanraking gekomen. Ik had een chronische klacht aan m’n knie. Op internet vond ik hier alleen maar deprimerende informatie over. Behalve één review van iemand die hetzelfde had gehad, en die door Patrick Vierhout (Wapiti Healing, Energietherapeut/opleider) weer gewoon kon sporten. Na een paar maanden, ik was eigenlijk al vergeten dat ik op de wachtlijst stond, kon ik bij Patrick terecht. Zonder iets van mij of m’n klacht te weten gaf hij tijdens het eerste consult aan dat hij me kon helpen met mijn knie. Na twee of drie behandelingen had ik al veel minder last, nu leef ik al jaren zonder klachten. Door deze ervaring wilde ik niets liever dan deze techniek ook leren. 

Ik heb de opleiding Energietherapie, gegeven door Patrick, inmiddels voltooid en behandel zelf cliënten sinds 2015. Ik ben in het bezit van het HBO diploma Medische Basiskennis, Reiki 1&2, en heb me verder verdiept in sjamanistische technieken (alle workshops van Joke van Koningshoven).
Verdere workshops en literatuur van Amit Goswami, Thomas Campbell, Gerry Starnes, Sandra Ingermann, Lynne McTaggart en anderen.

Ik behandel op de praktijk Westerpark Natuurlijke Behandelwijzen in Amsterdam. Dit is een praktijk die bestaat uit behandelaars vanuit verschillende, alternatieve, geneeswijzen. In Amsterdam kunnen ook op zaterdag- en zondagochtend behandelingen worden ingepland.