WAT IS ENERGIETHERAPIE  
Energietherapie is een behandelwijze waarbij lichaamsfrequenties worden aangepast.
Ons lichaam bestaat uit energie met een bepaalde trilling of frequentie.
Een lichaam dat niet goed functioneert heeft niet de goede frequentie. Dit geldt voor het hele lichaam, maar ook specifiek voor bijvoorbeeld organen, weefsels, cellen en hormonen. 
Tijdens de opleiding tot energietherapeut heb ik geleerd deze lichaamsfrequenties te voelen, te onderscheiden, te interpreteren en aan te passen tot een gezond geheel. Ook hersendelen en -verbindingen (bij chronische ziekten, stress, trauma of depressie) die de verkeerde frequentie hebben kunnen aangepast worden.

BEHANDELWIJZE
Een behandeling begint met het aanpassen van de chakra’s, hierna wordt het hele lichaam gescand op (verkeerde) frequentie. Dit gebeurt via het centraal zenuwstelsel, door middel van mijn hand in de nek van de cliënt. Na het aanpassen via de nek behandel ik op het lichaam zelf ook nog de plekken die een verkeerde frequentie bleken te hebben.

Om de behandeling goed te kunnen verwerken/vasthouden is het belangrijk dat de chakra’s (energiecentra) van de cliënt goed in balans zijn. Deze pas ik zo nodig in de eerste behandeling aan en check ik bij elke volgende behandeling. Naast het aanpassen van frequenties en chakra’s gebruik ik ook sjamanistische technieken om meer inzicht te krijgen in wat er speelt op een dieper niveau. Dit kan het genezingsproces versnellen.

WELKE KLACHTEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
In principe kunnen alle klachten behandeld worden; acute, chronische en psychische.
Omdat het hele lichaam uit frequenties bestaat, is het mogelijk overal bij te komen en aan te passen. Ik behandel bijvoorbeeld cliënten met allergieën zoals hooikoorts, blessures, rugklachten, slaapproblemen, angsten, overgangsproblemen, artrose, long covidklachten en geef hulp bij zwanger worden.

FREQUENTIE VAN BEHANDELINGEN
Tussen de eerste en tweede behandeling zit een week. De behandelingen erna zijn eens per twee weken. De eerste week werkt de behandeling nog door, de tweede week hoort het lichaam de verbetering zelf ‘op te pakken’. Vaker behandelen heeft geen nut, omdat het lichaam hier dan de kans niet voor krijgt, dit zou dus eerder verzwakkend werken.