ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

Pijnlijke voeten
Met pijnlijke voetzolen ben ik terecht gekomen bij Nanette.
Zij heeft mij in een zestal behandelingen ervan af kunnen helpen. Hierdoor heb ik geen problemen meer aan mijn voeten en kan gewoon weer lopen zonder pijn. Het is totaal pijnloos, de behandeling, er is geen contact met je lichaam en naar alle tevredenheid kan ik zeggen nog steeds is het goed met mij.
Wim

Hooikoorts en hamstringblessure
Met mijn jaarlijks terugkerende hooikoorts en de bijbehorende vervelende verschijnselen ben ik bij Nanette terechtgekomen. Al na een behandeling of drie merkte ik een aanzienlijke vermindering van de klachten. En nu, na enkele weken, zijn ze zelfs volledig verdwenen. Het maakt dat ik met volle teugen van de zomer kan genieten.
Ook een bij het sporten opgelopen pijnlijke hamstring was na een paar behandelingen al een stuk rustiger en kon snel weer belast worden.
Rob

Slapeloosheid en algehele malaise
Ik kwam bij Nanette met klachten waar ik al jaren mee liep en waar mijn huisarts mij jaren lang telkens voor naar huis stuurde omdat hij niks kon vinden in een reguliere bloedtest. In het kort waren mijn voornaamste klachten slapeloosheid (in een extreme vorm) en een bijna continue ziek/misselijk gevoel en gewichtsverlies wat inmiddels gelukkig wel gestabiliseerd was. Nanette nam mijn klachten wel serieus, luisterde aandachtig en stelde gerichte vragen. Ze is een fijn persoon bij wie je je snel op je gemak voelt en jezelf makkelijk openstelt.
Zij heeft onder andere mijn bijnieren en hormonen (cortisol, serotonine en melatonine) behandeld en ik merkte dat na het telkens wakker worden ‘s nachts ik makkelijker weer in slaap kwam en het zieke gevoel nam af. Een hele verademing!
Later is gebleken dat ik bijnierinsufficiëntie heb, veroorzaakt o.a. door een medicijn die ik nam waar cortisone hormonen in zaten. Aangezien dat een medicijn was die ik af en aan nog nam bleef mijn lichaam schade oplopen. Tegen de tijd van die diagnose waren de klachten wel al vele malen minder en dat is dankzij Nanette geweest.  Ik ben haar nog steeds dankbaar en nu ik weet dat medicijn niet meer te gebruiken en bezig ben met de laatste stuk van mijn herstel en nu ook een behandeling in het ziekenhuis volg, zit ik eraan te denken als deze er op zitten weer terug te komen voor nog wat behandelingen bij Nanette om het herstel te bespoedigen en af te maken!
Sophie

Zwanger worden
December 2017 hadden wij besloten dat we ‘klaar’ waren voor een kindje in ons leven. Inmiddels was ik wel al een jaar gestopt met de pil, maar dat geeft uiteraard geen garanties.
Een aantal maanden verder merkte ik dat mijn cyclussen sterk varieerde tussen de 27 en 42 dagen, wat het zwanger worden niet heel veel makkelijker maakt. Toen we in januari 2019 ruim een jaar verder waren hebben wij besloten ons na te laten kijken in het ziekenhuis. Om uit te sluiten dat niet 1 van ons eventueel onvruchtbaar is. Er bleek met ons beide niets aan de hand en verdere hulp van het ziekenhuis wilde wij (nog) niet. We hebben het een aantal maanden met ovulatietesten geprobeerd, maar ook dat mocht niet baten.
Ik heb toen besloten bij Nanet aan de bel te trekken, zonder duidelijke diagnose enkel dat het inmiddels al 1,5 jaar duurde. Nanette heeft mij 3x behandeld (iedere 2 weken een behandeling) en na de laatste behandeling zei Nanet ‘laat je het mij weten als het gelukt is?’
Dit kon ik haar 2 weken later al melden!! Na 1.5 jaar was het eindelijk zo ver, ik was zwanger!
In april 2021 besloten we dat we toch nog voor een 2e kindje wilde gaan, ik wilde uiteraard niets aan het toeval overlaten en boekte meteen een afspraak bij Nanet. Zij heeft mij 2x behandeld en meteen dezelfde maand mocht ik haar weer laten weten dat ik zwanger was!
Ik ben Nanette onwijs dankbaar voor wat zij heeft gedaan voor mij en daarnaast is het een heel fijn persoon om bij te zijn.
Nikki